Proje Tanıtım Toplantı Organizasyonu Gerçekleştirdik

uozabaci tarafından tarihinde yayınlandı

Projemizi son aşaması olan; PROJE TANITIM TOPLANTI ve ORGANİZASYONUNU;
08.12.2021 Çarşamba günü, Pursaklar, Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdik.

Program, saat 11:00 de Pursaklar ilçe Kaymakamı Sn. Mehmet Yıldız, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Sn Ahmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Kılıçgil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü çalışanları, 300e yakın Okul Müdürü ve Öğretmenin de katılımı ile gerçekleşti.

Programda ilk konuşmayı yapan, Dernek Başkanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sn. Adem Karafilik; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı (GSB  GPDP) 2020-1 60223 nolu ‘Nitelikli Geçlerle Hedef 2023’ Projesini tanıttı. Yüz yüze yapılan ‘Eğiticinin Eğitimi’ Eğitimlerine katılan ‘Gönüllülük Bilincine ulaşmış’ Üniversite Öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleştirilen;              16 okulda yapılan; ‘Etkin ve Hızlı Okuma Teknikleri, Okuma Kültürü ve bilincinin artırılması,     ‘Verimli Ders Çalışma Teknikleri’ konulu 29 Konferans ile projenin kazanımları ifade etti.

Programda, sıra ile İlçe Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Kaymakamı birer konuşma yaparak; Proje kapsamında yapılan konferansların ve dağıtılan kitapların Proje Amaç ve Hedeflerine ulaşmadaki katkısını beğeni ile ifade ettiler. Konuşmacılar bu tür projelerin yaygınlaştırılması dilek ve temennilerinde bulundular.

Programın ikinci aşamasında; Proje kapsamında, Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesinde Protokol’ün katılımı ile;

* 2.000 adet Uygulamalı Hızlı ve Etkin Okuma Teknikleri,

* 1.000 adet Etkili ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri ve

* 1.000 adet Çocuğun Ruh ve Karakter Gelişiminde Aile (Anne Babalar Çocuğunuzla Yetişin) isimli, toplam 4.000 adet kitabın öğrencilere dağıtımının ilki, gerçekleştirildi.

Programın 3ncü aşaması, Okul Kütüphanesinde, öğrencilerle yapılan söyleşi ve Kitapların Yazarı Adem Karafilik’in Kitaplarını imzalaması ile devam etti. Söyleşide Okul Müdürleri, Proje kazanımlarının örnek teşkil ettiğini ve bu tür projelerin artırılarak devam etmesi temenni ve dileklerini dile getirdiler..

Program; Protokol ve Okul Müdürlerinin katılımı ile, ‘Özler Döner Tesislerinde’ Projenin Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Stratejik Plan Hedeflerine sağladığı katkının değerlendirildiği, ‘Değerlendirme Toplantısı’ yapılarak tamamlandı.

Programın her aşaması, Dernek Gönüllüleri ve İlçe Milli Eğitim Sorumlularının çektiği fotoğraf ve video kayıtları ile belgelendi.

Kategoriler: Haberler

0 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir